Happy

 
Okej dags att kicka igång den här bloggen på nytt, nu kommer sommaren och det är nu det roliga börjar och jag vill ha alla minnena nerskrivna. 
 
Som sagt är jag nu klar med denna termin men jag ska plugga nu i sommar och sen även hösten sen får vi se vad som händer efter sen. Just nu har jag mina drömmar klara men allt kan ju ändras. Men efter det långa samtalet med Sophie imorse så känns det verkligen som att "min dröm kommer gå i uppfyllelse".  I sommar är det distans, skönt fast med tanke på sommaren så är jag rädd att jag kanske skjuter upp saker och ting men nej jag vägrar stanna upp i livet. Att vara arbetslös/sysslolös  har jag redan provat på och jag skulle aldrig klara av det. Gå hemma hela dagarna utan att göra någonting alls kan ju göra än tokig. Man blir ju handlingsförlamad efter ett tag, hjärnan förvandlas ju nästan till ett russin och det mina vänner är inte trevligt. Nej som sagt oavsett hur tråkigt det är att studera eller att jobba så är det i alla fall nyttigt. 
 
Annars då?! Just nu känns mitt liv så förbannat jävla bra, jag har lyckats med något jag försökt med sååå länge och jag har insett att mina vänner är ta mig fan de bästa man kan ha. Jag har verkligen kommit till en punkt i livet då jag insett att jag har allt jag kan önska mig (bortsätt från utbildning, jobb och egen bostad) och jag har även insett hur små, obefintliga saker kan göra än så himla glad. Utan min familj och mina vänner hade jag nog aldrig klarat av att vara så glad som jag ändå är idag, med tanke på mitt förflutna. Utan ert stöd hade jag varit ett tomt skal. 
 
Nej nu ska jag sova, har lagt mig riktigt sent i två dagar nu. I tisdags satt jag uppe och gjorde klart dom sista uppgifterna och igår fastnade jag framför datorn, dock har jag blivit väkt tidigt och jag känner nu att jag är en zombie, så jag ska kolla på filmen ego och somna till den. Funkar alltid att somna till bra filmer. 
Life | | Kommentera |
Upp